Levitä öljytyt ja maustetut kuoret uunipellille leivinpaperin päälle laita ne 180-asteiseen uuniin noin kymmeneksi minuutiksi. Kääntele sipsejä välillä ja nosta lämpötila 250:een asteeseen, jossa sipsit saavat paistua kunnes ovat rapeita ja kullanvärisiä.
Ensin vähän epäilytti, että miltä pelkät kuoret maistuvat. On kuitenkin myönnettävä, että perunankuorisipsit toimivat ihan mainiosti, eikä tämä todellakaan jää ainoaksi kerraksi, kun niitä tässä keittiössä valmistetaan. Eri perunaruokia tulee kuitenkin tehtyä aina välillä, joten kuorista ei varmasti ole pulaa.
Resepti:
300 g perunankuoria
1/4 dl rypsiöljyä
Suolaa ja muita mausteita
Reseptikilpailun satoa
Tässä taannoin osallistuimme Raision Kausiruoka-reseptikilpailuun ja kiitos kaikkien äänestäjien nappasimme myös voiton kotiin. Palkintona oli osallistuminen vapaavalinnaiselle kokkauskurssille ja tuotepaketti, sekä Hannele Kojon kirjoittama "Kausiherkkuja omasta pihasta" -kirja. Tämä paketti haettiin postista eilen ja sen avulla saadaan varmasti kehiteltyä jos jonkinlaista ruokaa pöytään. Kenties näitä voi hyödyntää blogissakin. Oikein paljon kiitoksia siis vielä kaikille äänestäneille ja tietysti Raisiolle tästä hienosta palkinnosta.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti