Hellou!
Täällä tekstejä raapustelemassa olen minä, eli siis Antti. Ikää on kohta kolmekymmentä, joten sitä kriisiä odotellessa. Olen kaupunkilaistunut maalainen, vaikka muutama vuosi onkin välissä mennyt ulkomailla. Päivätyökseni hoidan kansainvälisen kokous- ja tapahtuma-alan järjestön jäsenasioita ja iltaisin olen supersankari... ainakin haaveissani. Realistisempi käsitys asiasta on se, että olen nyt kai bloggaaja.
Kirjoittaminen on aina ollut jonkinlaisena kiinnostuksen kohteena ja nyt olen tietysti ihan onnesta soikeana, kun on ihan selkeä aihe mistä kirjoittaa. Vielä kun voi jättää tuon ruoka-asiantuntemuksen kokille ja opetella samalla uutta, niin mikä sen parempi. Plussapuolena on lisäksi se, että ei tarvitse nähdä nälkää. Ainakaan kovin usein.
Haluaisin sanoa, että ruuanlaitossa olen avoin kaikelle, mutta näin ei valitettavasti ole. Itse miellän olevani valikoiva, mutta muutama muu tuntuu käyttävän ennemminkin sanaa "nirso". No, ehkä pystyn elämään tämän asian kanssa. Blogin kautta aion kuitenkin vakaasti laajentaa myös makumaailmaani ja pyrin kokeilemaan kaikkia tehtyjä ruokia. Eihän niistä muuten oikein voi kirjoittaa. En pelkää silti käyttää veto-oikeuttani, jos vastaan tulee jokin raaka-aine, minkä kanssa en tule toimeen.
Ruokamottoni voisi olla "Jos en tykkää siitä automaattisesti, miksi pitäisi väkisin opetella?".
Tilaa:
Blogitekstit (Atom)
Suositut tekstit
-
Unelmatorttu on yksi näistä leivonnaisista, mihin yleensä löytyy ainakin melkein kaikki ainesosat kotoa, etenkin jos on yhtään tapana leip...
-
Kaalikeitto taitaa olla yksi niistä yleisimmistä ruuista, joita käytetään dieettiä varten. Onhan se sellaisenaan aika vähäkalorista, eikä ...
-
Tässä lähdetään liikkeelle nyt sit ihan perusteista. Eli lypsä lehmä. Tai jos ei nyt satu olemaan lehmiä lähettyvillä (ja naapurin lehmien...
-
Nyt on tekeillä kyllä niin perinteistä kotiruokaa, kuin vain olla voi. Ja hyvä niin. Lihapullat ja perunamuusia sekä lisäksi vähän kermaka...
-
Koskas tässä onkaan viimeksi syöty kalaa? Siitä on jo aikaa. Ei sinänsä tosin ihme, kun kalaruuat eivät ole niitä omia lemppareita aina. M...
-
Nyt päästäänkin kokeilemaan Suomen vanhimmaksikin perinneruuaksi tituleerattua Lemin särää. Nimestäkin jo voi päätellä, mistä kyseinen ruo...
-
Laatikkoruuat ovat yleensä aika takuuvarmoja, eikä tämä jauheliha-perunasoselaatikko ole mitenkään poikkeus. Se ei siis ole innovatiivisin...
-
Taas kävi vieraita maalta ja tästä on jotenkin tullut jo vakio, että vieraat tuovat tullessaan jotain hyödyllistä. Tällä kertaa äiti ja ...
-
Hernekeitolla on hyvä aloittaa tämä keittokuukausi (ei siis mitään tipatonta tammikuuta, nyt vedetään keittoa), mikäli sinulla on vielä jäl...
-
Jälleen tekee leipää mieli. Nyt voisi tehdä jotain yksinkertaista ja sellaista, josta jokainen voi tehdä taas omanlaisensa version helpost...
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti