Antti

Hellou!

Täällä tekstejä raapustelemassa olen minä, eli siis Antti. Ikää on kohta kolmekymmentä, joten sitä kriisiä odotellessa. Olen kaupunkilaistunut maalainen, vaikka muutama vuosi onkin välissä mennyt ulkomailla. Päivätyökseni hoidan kansainvälisen kokous- ja tapahtuma-alan järjestön jäsenasioita ja iltaisin olen supersankari... ainakin haaveissani. Realistisempi käsitys asiasta on se, että olen nyt kai bloggaaja.

Kirjoittaminen on aina ollut jonkinlaisena kiinnostuksen kohteena ja nyt olen tietysti ihan onnesta soikeana, kun on ihan selkeä aihe mistä kirjoittaa. Vielä kun voi jättää tuon ruoka-asiantuntemuksen kokille ja opetella samalla uutta, niin mikä sen parempi. Plussapuolena on lisäksi se, että ei tarvitse nähdä nälkää. Ainakaan kovin usein.

Haluaisin sanoa, että ruuanlaitossa olen avoin kaikelle, mutta näin ei valitettavasti ole. Itse miellän olevani valikoiva, mutta muutama muu tuntuu käyttävän ennemminkin sanaa "nirso". No, ehkä pystyn elämään tämän asian kanssa. Blogin kautta aion kuitenkin vakaasti laajentaa myös makumaailmaani ja pyrin kokeilemaan kaikkia tehtyjä ruokia. Eihän niistä muuten oikein voi kirjoittaa. En pelkää silti käyttää veto-oikeuttani, jos vastaan tulee jokin raaka-aine, minkä kanssa en tule toimeen.

Ruokamottoni voisi olla "Jos en tykkää siitä automaattisesti, miksi pitäisi väkisin opetella?".


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Suositut tekstit