Ota yhteyttä

Kaikki palaute, ideat ja yhteydenotot ovat tervetulleita ja meidät tavoittaa sähköpostitse osoitteesta perinneruokaaprkl@gmail.com.

5 kommenttia:

 1. Moi Antti ja Mika!
  Onnea menestyksestänne kausiruokakisassa. Huitaisitte ohitseni ihan loppu metreillä, hienosti kampanjoitu!
  Mukavaa syksyä!
  Riitta-Mummo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Riitta. Tarjosit kyllä todella kova vastuksen ja reseptisikin vaikutti erittäin lupaavalta. Pidin itse kovasti siitä, että se on hyvin värikäs, mikä sopii täydellisesti syys- ja sadonkorjuuaikaan. En yhtään ihmettelisi vaikka se valittaisiin tuomariston puolesta suosikkireseptiksi.

   Mukavaa syksyä myös sinulle.

   Poista
 2. Luin Tamperelaisesta jutun teistä. Nyt on pakko sanoa, että oli kaksi asiaa, jotka kalskahtivat korvaan aika pahasti. Jos tehdään perinneruokaa, niin silloin ei mielestäni "tuunata" yhtään mitään tähän päivään sopivaksi. Ruoka ei ole silloin perinneruokaa. Toisena asiana tämä sähköuunijuttu oli aika outo. Jos teette perinneruokaa, niin hankkikaa puu-uuni. Kaikella kunnioituksella yritelmäänne kohtaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ruuan kanssa voi onneksi pitää hauskaa, eikä sitä kannata ottaa liian vakavasti. Puu-uuni tilataan heti, kunhan vain kerrostalon taloyhtiö suostuu sellaisen vuokra-asuntoon asentamaan. Hormin kanssa on lähinnä ongelmia. :)

   Poista
 3. Ihana blogi ja ihania ruokia :) Muutama menee heti kättelyssä kokeiluun. Odotan jo innolla, mitä perinneherkkua seuraavaksi saa ihastella! Helmivelliä ja rössypottuja odotellessa ;)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Suositut tekstit