lauantai 31. elokuuta 2013

Perinneruokaa Prkl!


Tästä se kaikki alkaa. Tai alkoi jo Prismassa ostosreissulla. Vapaa viikonloppu ja puolihuolimaton kommentti "pitäiskö noista omenoista tehdä jotain?". Siitä tämä kaikki siis sai alkunsa. Pienen pohdiskelun jälkeen ajatus omenapiirakasta oli jo kasvanut ruisleipään, saaristolaisleipään ja muutamaan muuhun ruokaan. Lisätään tähän vielä automatkalla heitetty letkautus "perinneruokaa prkl" ja voilá; ajatus blogiin oli valmis. Joten ei kun kokkaamaan.

Mutta sitä ennen lienee tarpeellista hieman kertoa, ketä täältä blogin takaa löytyy. Blogia kirjoittaa pääsääntöisesti Antti ja ruokia valmistaa Mika. Toinen on tuleva ammattikokki ja toinen taas ei (mutta nirso ruokailija kuulemma). Molemmat ovat kuitenkin lanttuja kaupungissa eli maalta kotoisin olevia helsinkiläisiä ja tämän blogin kautta kumpikin pääsee tekemään sitä mistä tykkää.

Nimensä mukaisesti blogi tulee keskittymään perinneruokiin, mutta mitään takeita ei ole siitä, että kaikki niistä toteutetaan aina perinteisesti. Varmasti perinneruokia ollaan muinoinkin tehty enemmän tai vähemmän kokeellisesti. Kai. Ehkä. No, kerta se on ensimmäinenkin.

Nauttikaa siis näistä herkuista, sillä niin teemme mekin. Ainakin useimmiten.

Perinteisesti teidän

Antti ja MikaEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Suositut tekstit