tiistai 31. joulukuuta 2013

Hyvää Uutta Vuotta! + Lukijoiden reseptikilpailu.

Nyt kun on tämä vuoden viimeinen päivä menossa, niin on hyvä katsahtaa vähän taaksepäin. On jotenkin vaikea uskoa, että siitä on jo neljä kuukautta, kun blogin aloitimme. Kyseessä oli tavallaan kuitenkin hetken mielijohde, vaikka ainakin itse olin jo pitkään bloggaamista harkinnutkin. Siinä vaan kaikki loksahti kohdalleen, kun idea tuli kokin kanssa puheeksi.

Idea otti hyvin tuulta alleen ja tässä on tullut huomattua, että perinneruuille on kysyntää ja kiinnostusta. Kohtalaisesti ollaan pysytty ihan näissä vanhoissa klassikoissa ja niissä tutuissa resepteissä, mutta muutamia aavistuksen kokeellisempiakin versioita on tullut tehtyä. Tulevaisuudessa varmaan tulee vieläkin enemmän tehtyä näitä "päivitettyjä" reseptikokeiluja.


On myönnettävä, että blogi on ottanut paljon paremmin tuulta siipiensä alle, kuin uskalsimme edes toivoa. Teiltä on myös tullut mukavasti jo palautetta, on se sitten ollut täällä tai Facebookin puolella. Joten jatkakaa ihmeessä samaan malliin.

Sitten kuitenkin katse tulevaan. Paljon kaikkea jännittävää on varmasti luvassa, mistä emme edes itse tiedä vielä, mutta jos aloitetaan nyt ihan tammikuusta. Nyt kun jouluähkyt ovat jo pikkuhiljaa takana, niin iltapäivälehdet ovat pullollaan vinkkejä siitä kuinka päästä eroon joulukiloista. Suoraan tälle linjalle emme lähde, mutta mahdollista dieettiaikaa tukevia ruokia voisi siis olla luvassa. Keitot ovat aina olleet osa (lähes minkä vaan maan) perinneruokia ja niihin tullaan keskittymään vahvasti nyt tammikuun aikana.

Keitot ovat siis kevyitä sellaisenaan, mutta useimmiten kaipaavat jotain seurakseen. Täten tammikuussa tulee myös muutama uusi leipäresepti tarjolle. Näitä voi tietysti valmistaa milloin vaan, mutta itse ajattelimme pitää kunnon teemakuukauden.

Kilpailu


Uuden vuoden kunniaksi päätimmekin pistää käyntiin kilpailun, jossa te pääsette jakamaan omia lempireseptejänne ja -ruokianne. Lähettäkää siis oma suosikkiperinnereseptinne (tai muuten vain perinteinen resepti, jonka haluatte nähdä meidän tekevän) perinneruokaaprkl@gmail.com sähköpostiin tai osoitteeseen:

Perinneruokaa Prkl
PL 21
00811 Helsinki

Valmistamme kolme suosikkireseptiämme helmikuun aikana blogiin ja näistä kolmesta suosikkimme (1 voittaja) saa palkinnoksi "Karjalainen Keittiö - Uusia Tuulia Perinneruokiin" -ruokakirjan, josta saa varmasti lisää vinkkejä kotikeittiöön.

Kilpailuaika on 1.- 31. tammikuuta 2014. Ilmoitamme voittajille henkilökohtaisesti menestyksestä kisassa.

KILPAILUN SÄÄNNÖT:

Lähettämällä reseptin osallistuja antaa luvan julkaista reseptin blogissa ja mainita osallistujan/voittajan nimen ellei sitä erikseen kielletä sähköpostissa kisaan osallistuessa. Sama henkilö voi osallistua monellakin reseptillä, mikäli haluaa. Osallistuminen ei edellytä tykkäämistä, jakamista eikä mitään erityisiä tietoja tai taitoja, joten jokainen voi osallistua.Näillä sanoin haluammekin toivottaa kaikille menestyksellistä Uutta Vuotta 2014!

Antti ja MikaEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Suositut tekstit