Kaada kattilaan 6 desiä vettä, 2 desiä mustaherukkamehutiivistettä ja 0,75 desiä fariinisokeria. Mausteiksi vielä kardemummaa 1 teelusikallinen, pomeranssinkuorta puolikas teeluskallinen, 1 kanelitanko ja 1 tähtianis. Anna seoksen kiehua viitisentoista minuuttia ja siivilöi glögi.
Tarjoile mantelilastujen ja rusinoiden kera. Ja tosiaan, piparit sopivat erinomaisesti glögin seuraksi.
Resepti:
6 dl vettä
2 dl mustaherukkamehutiivistettä
0,75 dl fariinisokeria
1 tl kardemummaa
0,5 tl pomeranssinkuorta
Kanelitanko
Tähtianis
Keitä vesi, mehutiiviste ja fariinisokeri. Lisää myös mausteet ja anna kiehua 15 minuuttia. Siivilöi ja glögi on valmista nautittavaksi.
Keitä vesi, mehutiiviste ja fariinisokeri. Lisää myös mausteet ja anna kiehua 15 minuuttia. Siivilöi ja glögi on valmista nautittavaksi.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti